به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، پس از حملات سایبری اخیر، چنین اقدامی سبب میشود امنیت سایبری در سیاستگذاری خارجی نیز مورد توجه قرار گیرد. آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در ماه اکتبر از ایجاد CDP خبر داد. این دفتر شامل ۳ واحد است که عبارتند از امنیت فضای سایبری بین المللی، سیاستگذاری بین المللی اطلاعات و ارتباطات و آزادی دیجیتال.
بخش مذکور به تدریج تحت رهبری یک سفیر قرار میگیرد که از سوی مجلس سنا تایید خواهد شد. این دفتر به آمریکا کمک میکند تا تهدیدهای سایبری را به تنهایی یا با کمک متحدانش کشف کند. بسیاری از کارشناسان تخمین میزنند تعداد زیادی از عملیات هک در چند سال اخیر توسط روسیه و چین انجام شده است. حمله سایبری به مایکروسافت اکسچنج که دولت بایدن آن را به چین نسبت داد، یکی از این موارد است.
در فوریه ۲۰۲۲ میلادی کریستوفر ورای مدیر اف بی آی اعلام کرد این آژانس مشغول تحقیق درباره ۲ هزار پرونده مرتبط با سرقت فناوری یا اطلاعات از آمریکا است که از سوی چین انجام شدهاند. او ادعا کرد این کشور یک برنامه هک پیچیده و عظیم دارد که بسیار بزرگتر از کشورهای دیگر است.
جوبایدن، رییس جمهور آمریکا در ماه می ۲۰۲۱ میلادی دستور اجرایی را امضا کرد که هدف آن قدرتمندتر کردن زیرساخت امنیت سایبری کشور بود.
نظر شما